WORKSHOP LOOPBAANWIJZER- GELIJK ZELF AAN DE SLAG

De Loopbaanwijzer; een set van testen over talent, drijfveren, ervaring en meer helpt je om op een positieve manier na te denken over je loopbaan en om richting te bepalen.

We starten met een korte uitleg en behandelen eerst het zogenaamde “toekomstvizier”, een manier om te onderzoeken wat je moet doen om eruit te halen wat voor jou belangrijk is. En dan gaan we aan de slag. Misschien heb je al een login aangemaakt, anders doen we dat eerst.  We kunnen zeker niet alle testen doen in de tijd van de workshop, maar je krijgt genoeg idee van hoe het werkt en wat voor jou relevant is.

En dan mag je thuis verder. Je verzamelt inzicht en bouwt je persoonlijke rapport stap voor stap op. En dan? Een stok achter de deur. We nodigen je 2 weken later uit voor een terugkom-sessie. We delen kort de ervaringen en je maakt kennis met een aantal van de LOC coaches. Met wie wil jij op een later moment een afspraak maken om de resultaten van jouw test te bespreken en je gaat met een concrete coachvraag aan de slag. Zo zorg jij ervoor dat je nog meer uit jezelf en je werk kunt halen.

  • Trainingsduur: 2,5 uur startbijeenkomst + 2 uur slotbijeenkomst
  • Financieel: gratis
  • Meld je aan via je eigen login bij de Corporatieacademie of de academie van je eigen corporatie

Komt dit nu niet gelegen? Plaats jezelf dan in de wachtkamer.

Meer over de loopbaanwijzer: klik HIER

Ervaringsverhalen over de loopbaanwijzer.