Wie ben ik als coach?

Ik ben Dennis Paetzhold, 34 jaar.

Ik ben geen standaard coach. Wel iemand die op zijn eigen authentieke manier coacht. Ik help graag mensen een blijvende, positieve verandering teweeg te brengen in hun loopbaan en leven. Hierbij vind ik humor en open & eerlijk zijn erg belangrijk.

 

Wat is mijn achtergrond?

Ik heb van oorsprong een technische achtergrond. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Stadgenoot en sinds 2014 in mijn huidige functie als Supervisor.

Door middel van diverse opleidingen en trainingen houd ik mijn kennis op peil en blijf ik mij ontwikkelen.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om vanuit een functie door te groeien binnen het bedrijf en om met veranderingen om te gaan. Ik begon als leerling bij Stadgenoot en inmiddels geef ik coaching en sturing aan 24 vaklieden.

Hierbij hanteer ik een coachende stijl van leidinggeven.

 

Hoe begeleid ik?

Ik sta voor open en eerlijke coaching trajecten waarbij we samen aan het werk gaan, maar waarbij jij zelf verantwoordelijk blijft voor je traject.

Ik kan en wil je begeleiden bij je vraagstuk maar uiteindelijk is er maar een iemand die het daadwerkelijk kan realiseren: Jij!

De coachgesprekken kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Bij jou op kantoor, bij mij op kantoor, wandelend in het park of waar dan ook. Als jij je er maar prettig bij voelt en in een veilige setting kan werken aan je ontwikkeling.

 

Voor wie?

Voor elke collega corporatie medewerker die met een vraagstuk zit in zijn of haar (loopbaan-) ontwikkeling. Met mijn ervaring in de technische kant van het werken bij een corporatie zullen zeker ook de technische medewerkers bij mij een luisterend oor vinden.