Ik ben Arda Gillissen, geboren in 1960 en sinds 1 januari 2001 bij Stadgenoot (AWV). In mijn carrière heb ik bewuste en onbewuste keuzes gemaakt. In 2017 kwam ik er achter dat coachen iets is wat het beste past bij wie ik wil zijn. Zo kan ik anderen verder helpen en daar word ik heel blij van!

 

Visie

Ieder mens volgt in zijn leven een bepaalde route. Onderweg maak je keuzes: bewust en onbewust, maar het blijven keuzes. Dat betekent dat je invloed hebt op de route die je volgt en ook terug kan keren om een andere weg in te slaan. Als trainer en coach kan ik helpen om inzicht te geven in de keuzes je gemaakt hebt en de invloed die je daar zelf op hebt.

 

Wat ik aanbied

Benut je kansen. Ik geloof dat er altijd mogelijkheden zijn om invloed uit te oefenen op de situatie waarin je je bevindt. Dat hoeft niet altijd leuk te zijn maar het kan je wel verder helpen.  Met mij kun je in gesprek over twijfels die je hebt over je carrière en stappen die je daarin kunt zetten. Ik kan je helpen inzicht te krijgen in waar je energie van krijgt en vooruit te kijken.

 

Wat ik kan

Ik ben communicatiedeskundige dus vanuit dat perspectief help ik mensen om hun eigen communicatie te verbeteren. Waarom gaan gesprekken steeds fout, waarom krijg je zo makkelijk ruzie?

Ik doe veel aan sport ik fiets, ren en wandel graag. Daardoor snap ik heel goed wat sport voor je persoonlijk welbevinden kan betekenen.