De interne (loopbaan)coaches

Na een gedegen traject van werving, selectie en training zijn sinds juli 2017 LOC-loopbaancoaches actief.

Hoe werkt het? De coaches zijn beschikbaar voor een goed gesprek over je loopbaan. Waar loop je tegenaan? Welke drempel ervaar je bij jezelf? Soms ben je na één gesprek weer in kracht; soms is het nodig om een aantal keer af te spreken. Voor de coaches is dit een extra rol naast hun reguliere functie. We hebben afgesproken dat ze niet beschikbaar zijn voor collega’s van de eigen organisatie; wel voor die van de andere 6 Amsterdamse corporaties.

Hoe maak ik een afspraak? Neem telefonisch of per e-mail contact op met het LOC om te kijken welke coach op korte termijn beschikbaar is. Mogelijk heb je op basis van de profielen al een voorkeur voor één van de coaches en kijken we wat er kan. Mailen: info@loc-amsterdam.nl, telefonisch 06-24 45 49 81.

Kosten? Voor de inzet van de coach worden geen kosten gerekend.

Wat mag je verwachten? Professionele coaches met enige ervaring die dit vak heel serieus nemen, graag medewerkers ondersteunen en dit met zorg, integriteit en aandacht doen.

Wat verwachten we van jou? Je wilt wat leren, ergens beweging in krijgen. Hoe doe je dat, wat belemmert jou en welke groei is haalbaar? Afspreken met een coach is vrijwillig en zelfs kosteloos; echter jouw inzet is niet vrijblijvend. Je gaat er serieus in en vertrouwt op het behalen van mooie doelen.

Veel succes!

Arda Gillissen

Stadgenoot