ONTDEK JE STERKE PUNTEN

Weet je wat jouw talenten zijn? Wat jou uniek maakt? Als je antwoord ‘nee’ of ‘ik weet het niet zeker’ is, doe dan de Sterke Punten Test. De test is ontwikkeld door Marcus Buckingham en Donald Clifton, beiden verbonden aan onderzoeksbureau Gallup. Direct na afronding van de test (35 minuten) ontvang je, via het mailadres dat je invoert, een rapport waarin je vijf sterkste talenten worden toegelicht.

Aanmelden voor de test en een gesprek?

Stuur dan een e-mail met je naam, functie en corporatie naar Do Kusters. Daarna ontvang je de code en kun je de test maken. Je kunt de test niet onderbreken, maak hem dus bij voorkeur thuis of op een andere plek waar je niet gestoord kunt worden. Lees eerst deze toelichting. Hier vind je de link naar de test. Je ontvangt de uitslag van de test op je eigen e-mailadres.

Na de test meer weten over je sterke punten

Leuk als we dan gelijk een afspraak maken voor een gesprek over de uitkomsten. Wat herken je, waar wil je wat mee doen? Je leert hoe je je talenten in de praktijk van je werk kunt inzetten. Je talenten worden dan je sterke punten. Op die manier kan je meer succes en voldoening in je werk hebben.

Mail voor de test en het inplannen van de een gesprek naar Do Kusters, Coördinator LOC

Als corporatie met Sterke punten aan de slag?

Wil je graag met je team aan de slag met talent en sterke punten? Neem dan contact op voor het doornemen van de wensen en het plannen van een leerzame, actieve workshop op maat.