Erik Oosenbrug

Heb je een talent of ben je een talent? Dat is wel eens een vraag. Ik beantwoord deze vraag met de overtuiging dat iedereen een talent heeft. Sommigen hebben hun talent (of talenten) nog niet ontdekt en zijn zich daar onbewust van. Anderen kennen hun talent(en) en genieten als ze die gebruiken en daardoor in een flow komen. Het is van belang je talenten te kennen. Als je je daarvan bewust bent, maak je eenvoudiger keuzes om bepaalde functies of taken juist wel of niet te doen. Je talenten kennen, er bewust gebruik van maken, daar je sterke punten van maken en die zoveel mogelijk inzetten geeft plezier, energie, geluk en bevrediging. Het is mijn passie om mensen hun talenten te leren ontdekken én er dan vervolgens mee aan de slag te gaan.

Zelf ben ik al vroeg in een omgeving terecht gekomen waar ik bewust werd van mijn passie om met mensen in organisaties aan de slag te gaan. Ik heb diverse P&O-functies bij grotere en kleinere bedrijven mogen doen. Sinds 9 jaar ben ik werkzaam in de corporatiebranche. Een fantastisch dynamische branche waar resultaatgerichtheid, zorg voor kwetsbare groepen in onze samenleving, het voorzien in een levensbehoefte en technische en sociale ontwikkelingen met elkaar in evenwicht worden gebracht.

In het team P&O zijn Monique Roosen en Lisette Alosery beide P&O-adviseurs met duurzame inzetbaarheid en talentenmanagement in hun aandachtsgebied.