Annelies Burger

Manager HR

Succes en voldoening in je werk en loopbaan wordt ingekleurd door de richting die jou past en de acties die jij onderneemt om bij te blijven en je verder te ontwikkelen. Ik haal veel plezier uit  het werken binnen het domein mens & werk – het vakgebied van HR – en zet mijn talenten graag voor collega’s en de organisatie in. Als ik dan ook nog mag werken bij een organisatie,  waar wonen, mens & werk centraal staan, tjsa dan ben ik dus bij Eigen Haard nu op mijn plek!

Bij Eigen Haard zijn wij overtuigd dat jij, ook vanuit die eigen regie, nu en in de toekomst mag werken op de plek die het beste bij jou past. Dit levert je TOP-dagen,op, waarop je je voor jezelf en daarmee ook voor onze klanten en collega’s waar je voor en mee werkt, je optimaal inzet en dus van waarde bent.

Uiteraard mag je rekenen op een uitgebreid programma bij Eigen Haard en collega’s die je daarbij supporten. Daarom investeren wij ook graag in het LOC. Gewoon om van waarde te zijn én te blijven voor jezelf en je werkomgeving tijdens je hele loopbaan!

Binnen Eigen Haard kun je HR-Adviseur Vanessa van Vuure benaderen via v.van.vuure@eigenhaard.nl of 020 – 68 01 801 benaderen. Zij is aanjager bij de thema’s duurzame inzetbaarheid & persoonlijke-, en professionele ontwikkeling bij HR.