Nieuwsflits #58

(ON-)LINE PROFILEREN
Hoe willen we ons graag profileren. Klopt de boodschap nog. Voor LOC geldt: Samen werken aan duurzame inzetbaarheid. Dat doen de 7 Amsterdamse woningcorporaties o.a. door de inzet van LOC. Het loopbaancentrum voor 3400 medewerkers.  Toch goed om af en toe weer aandacht aan te geven. Wij doen dat vooral met deze nieuwsflits en LinkedIn.
Volg jij LOC al online? Je leest misschien deze nieuwsflits al dan niet elke twee weken, en ben je ook online sociaal actief? Voor ons bij LOC is het zaak te blijven onderzoeken waar mensen behoefte aan hebben. Daarom zullen we binnenkort weer een enquête uitsturen. Voor nu in deze nieuwsflits vooral de oproep om de LinkedIn pagina te volgen, dan heb je echt als eerste het nieuws, inzicht in nieuw trainingsaanbod en vacatures.
Deze nieuwsbrief heeft veder weer bijzonder veel vacatures ook in andere branches, de planning van TOUR-de-LOC, speciale aandacht voor een aantal bijeenkomsten bij Woonzorg Nederland en leuke tips om een oersaai CV aantrekkelijk te maken en een verslag van de laatste workshop Jobcraften.

Veel leesplezier.

Do Kusters – Coördinator LOC

 

 

Voor de online nieuwsflits bekijken HIER

Bezoek LOC op LinkedIn  klik HIER