Nieuwsflits #51

Wat is jouw stok achter de deur? 
Heb jij baat bij een goed voorbeeld in je buurt? Ben je iemand die liever een ochtend naar een workshop gaat of moet het eerst 2 voor 12 worden voordat je in actie komt? We hebben allemaal een andere leerstijl en ander gevoel van urgentie als het gaat over loopbaan en inzetbaarheid.
Uit de loopbaangesprekken van het afgelopen jaar is wel vast komen te staan dat het voor de meesten van ons niet afdoende is om een goed voornemen te hebben. Een beetje ondersteuning door een professional is dan op zijn plaats. Speciaal voor die collega’s hebben we vanuit LOC een drietal nieuwe workshops ontwikkeld. Speciaal voor jou dus.
Of toch eerst een loopbaangesprek? In februari staan Rochdale, Stadgenoot en Ymere op de planning van TOUR-de-LOC. En verder delen we graag ter inspiratie met jullie het interview dat Eigen Haard en Rochdale hebben gemaakt van twee medewerkers die een half jaar lang van baan hebben geruild. En tot slot natuurlijk weer de vacatures binnen en buiten de branche.Veel leesplezier.

Do Kusters – Coördinator LOC

workshops #1 #2 #3 | dubbelinterview | TOUR-de-LOC februari | vacatures

Klik HIER voor de nieuwsflits