Het is de week van de grote getallen. Over wachttijden, besmettingen, over aangescherpte maatregelen en wat allemaal niet meer. We zien elkaar voorlopig weer of nog niet op kantoor.
Deze periode heeft grote verschillen voor medewerkers. De een werkt volledig thuis, de ander “gewoon” in de wijk of doet het onderhoud in de woningen. Jongeren en starters op de arbeidsmarkt lukt het nu slecht om te leren van collega’s. Een deel van de 60+ collega’s, vaak gedreven harde werkers met groot verantwoordelijkheidsgevoel en sociaal werknetwerk blijkt vaker stil te staan bij de vraag wanneer te stoppen. Ieder van ons blijkt behoorlijk in staat ons aan te passen, maar denkt wel degelijk na over de eigen loopbaan. Zeker nu we aangewezen zijn op nuttig maar soms wel wat saai thuiswerken.
Maak eens tijd om het er over te met een collega, gewoon even bellen voor dat praatje bij je eigen koffieapparaat of tijdens een lunchwandeling op afstand.

In deze nieuwsbrief de resultaten van een onderzoek over de impact en lessen van deze Covid-19 periode, daarnaast speciaal aanbod voor de 60+ collega’s en nog even op een rijtje hoe het ook al weer zit met Flow, LOC en de Corporatie Academie. Tot slot weer een groot aantal vacatures binnen en buiten onze organisaties. Starten in een nieuwe baan in deze tijd, dan toon je je in elk geval digitaal vaardig. Welkom nieuwe collega’s en petje af.

Do Kusters- Coördinator LOC

P.S. stuur jij deze nieuwsbrief door aan de 60+ collega op jouw afdeling?

LEES MEER>>>