Nieuwsbrief 69: Thuiswerken “next level”

Meerdere fases en uitdagingen herken ik in mijn eigen thuiswerken. We zijn dan ook al ruim 6 weken onderweg. Zaken als een dramatisch productiviteitsverlies, regelmatige online meets, teams en skypes, toch een volle mailbox, 30 balletjes hooghouden, hongerige pubers, (bijna zelfstandig maar) hardwerkende basisschool leerling en gelukkig goed weer. Wat nou als het ook nog eens een maand lang geregend had?
 
Mijn bureau aan de eettafel heb ik nu toch verplaatst naar het zijkamertje. voorzien van groter scherm en fatsoenlijke stoel. De ochtend is vooral voor de begeleiding van dochterlief en de middag voor het goedmaken van het productieverlies. Wel op alle dagen van de week. Andere structuur dus. Veel geleerd van de online webinar “thuis werken en leven“, inclusief zorgen voor jezelf met kopjes thee en (niet teveel) koekjes.

De laatste tijd dus meer structuur en ook af en toe erg kunnen genieten van de tijd met gezin. Hoe kun je die werktijd achter je scherm een beetje leuk houden? Daar kan deze nieuwsbrief je bij helpen. Denk je na over werk, wat vind je eigenlijk leuk en wil je daar eens over doorpraten? Meld je dan aan voor een gesprek met een loopbaanadviseur. Eens kijken wat andere functies inhouden is een leuke manier om je te oriënteren binnen en buiten de corporatie. Mooie vacatures in zorgbedrijven dit keer. 
En vergeet niet het grote gratis aanbod van Good Habitz & FLOW; allemaal te vinden in de corporatie academie.

Veel succes, plezier en hou vol. 

Do Kusters – Coördinator LOC