De loopbaanadviseurs

Linda Bult

Over mij

Benaderbaar – betrokken – creatief

Ik ben Linda Bult (44 jaar), werkzaam als hrm professional, loopbaancoach en ondernemer. Daarnaast ben ik moeder van twee tienerdochters, in een samengesteld gezin. En dit alles momenteel onder één dak. Best even zoeken, voor iedereen, maar inmiddels op de rit.

Ik kan helpen bij

Heb jij persoonlijke vragen waar je mee worstelt? Ik ga graag met je in gesprek, even sparren over wat jij kwijt wilt. Ik denk met je mee over de toekomst en over het ´nu´.

Waar loop je tegenaan, wat gaat er goed en hoe kun je bijvoorbeeld je energie beter verdelen.

Heb je moeite met het vinden van jouw draai? Ervaar je moeite met concentreren op jouw werk? Ben je single en mis je vooral de sociale contacten? Of ben je werkende moeder en zou je graag even in een rustige setting werken of jezelf weer opladen.

Mijn aanpak

Ik kan goed luisteren! Dat is één en mijn werkwijze is actie gericht. Welke uitdagingen ervaar jij en wat kun je hier aan doen. Vooral door te kijken naar de zaken waar je zelf invloed op hebt of kunt uitoefenen. Want daar liggen de kansen!

Ik benoem graag wat ik zie of voel, om je verder te helpen. Altijd met respect en waar mogelijk ook met humor. Wil je meer weten over mij als persoon of mijn achtergrond, neem dan gerust een kijkje op mijn LinkedIn profiel of website www.lindabult.nl

Graag tot horens!

Tel / app:                            06-50522151

Mail:                                   info@lindabult.nl

Of eerst via LOC:           info@loc-amsterdam.nl

Eva Ouwerkerk

Over mij

Ontwikkelingsgericht – vindingrijk – praktisch

Ik ben mijn loopbaan gestart als videojournalist van informatieve programma’s. Vervolgens heb ik als communicatiemanager bij 4 verschillende organisaties de reorganisatie en fusie begeleid. Het daadwerkelijk omgaan met veranderingen en toekomstgericht te kijken en handelen fascineert me. Nu faciliteer en coach ik met veel plezier medewerkers en teams bij hun Leren & Ontwikkelen & Loopbaan. Ik ondersteun graag mensen die voor anderen diensten verlenen, met mijn kennis  opgedaan in HRM/ communicatie/ management/ opleidingskunde/ coaching/ loopbaanontwikkeling.

Ik kan helpen bij:

Peptalk Thuiswerken

Wil jij graag sparren over thuiswerken, iedereen thuis tevreden houden, het leren werken met digitale instrumenten, oef, niet te lang blijven doorwerken, jezelf complimenten kunnen geven, etc..

Bioritme in kaart

Wel eens stil gestaan bij het bioritme wat bij jou past in je werk? Zullen we het eens in kaart brengen. Dan duurt de dag of het werk vast niet meer zo lang.

Zichtbaarheid vergroten

Hoe kan je deze tijd gebruiken om meer zichtbaar te worden binnen je organisatie, welke aanpak past bij jou? Een mini-mini communicatieplan maken amen?

Eenzaamheid serieus nemen

Daar zit je dan de hele dag achter de computer, met online contacten, hoe krijg je meer zin in je dag? Welke dagindeling zou juist in deze tijd beter bij je passen, hoe creëer je een beetje meer warmte op de dag.

Tijd voor bezinning

Deze tijd zorgt ook voor reflectie, wil jij nog wel op de oude voet doorgaan in je huidige werk? Of krijg je zin in iets heel anders? Hoe pak je het aan.

Werkstijl
Van mij kan je 100% inzet verwachten om jou een peptalk te geven en je te stimuleren goed voor jezelf te zorgen in deze wat andere omstandigheden.  Sensitief, nieuwsgierig, soms confronterend maar met respect voor jouw autonomie en eigenaarschap voor jouw zelfsturend leven, werken en leren. En altijd met een vleugje humor.

Contact

Tel / app:                            0630424265

Mail:                                    evaouwerkerk@defrissekijk.nl

Of eerst via LOC:                      info@loc-amsterdam.nl

Marieke Verhagen

Over mij

Zorgzaam – Praktisch – Sensitief

Na ruim 18 jaar werken in de arbeidsbemiddeling, heb ik in 2006 binnen Projob de afdeling Coaching&Training opgezet. Inmiddels een volwassen afdeling van waaruit ik mensen en teams met ontwikkelvragen begeleid. Hiernaast werk ik vanuit mijn eigen praktijk MariekeVerhagenLifeCoaching. Ik ben deskundig in het begeleiden van veranderingsvraagstukken op management en operationeel niveau. Tevens werk ik als conflictcounselor. Ik ben thuis in het systeemdenken en maak gebruik van verschillende methoden zoals Organisatie- en Familieopstellingen, NLP, TA en Geweldloze Communicatie.

Ik kan helpen bij:

Leiderschap, profilering in je functie, positionering in de organisatie, levensfase – en overgang, stressreductie door inzicht in eigen gedrag en overtuigingen,  zelfvertrouwen en profilering, relatievraagstukken, angst, assertiviteit, werk-privé (on)balans,  grenzen stellen, keuzes maken, leiderschapsontwikkeling, loopbaanvragen, verliesverwerking, samenwerking, talentontwikkeling,weerbaarheid en vitaliteit

Mijn aanpak en werkstijl

Mensen ervaren bij mij een combinatie van intuïtie en sensitiviteit met helderheid, pragmatiek en resultaatgerichtheid. Ik geef mensen houvast door een open samenwerking: ik bied indien gewenst, zorg voor en na de ontmoeting. Ik stem af op wat belangrijk is voor mijn cliënt en zal in mijn begeleiding aansturen op zelfregie, waardoor men eigen kracht ervaart en in staat is zelf acties te  ondernemen. Dit geeft eigenwaarde en versterking van autonomie.

Ontmoeting plannen?

Dat kan zowel telefonisch, als online, of offline!
Met een frisse wandeling in de buitenlucht of een face to face afspraak in mijn praktijkruimte op IJburg, is ontmoeten ook in deze tijd mogelijk.
Adres: Pieter Holmstraat 30, Amsterdam

Contact:

Tel / app                     06-54307284

Email:                          verhagen@projob.nl

of eerst via LOC:        info@loc-amsterdam.nl

Caroline Rehbach

Over mij

Ik ben Caroline Rehbach. Ik ben een Arbeids- & Organisatiepsycholoog en gecertificeerd als coach en heb ruim 15 jaar ervaring met het begeleiden en trainen van mensen binnen hun werk.

Ik heb de beschikking over een mooie gesprekslokatie in Amsterdam. Met ingang van 2 juni zal ik daar gelukkig weer volop gebruik van kunnen maken en je daar naast online, ook face to face kunnen ontvangen.

Ik kan helpen bij

Mensen vragen mij vaak wat ik precies doe in mijn werk. En dan kom ik in mijn antwoord altijd uit bij 1 rode, verbindende draad: ik ontwar de vragen waar anderen mee zitten. Vragen die zich kunnen voordoen in leven en werk en waarvoor je net een laagje dieper moet kijken om er greep op te krijgen. Zowel bij de werk- als bij de levensvragen gaat het dan om verschillende dingen. Van belangrijke keuzes in de loopbaan tot het aanpakken van stressklachten. En van het verbeteren van de werk/privé balans tot het (her)vinden van een gevoel van zin. Juist nu, in de Corona crisis, zijn dit dingen waar je tegen aan kan lopen en soms zelfs mee kan worstelen. Mocht dit ook voor jou gelden, overweeg dan eens om een afspraak te maken. Zelfs een kort van gesprek van 30 minuten kan helpen om je gedachten te ordenen en zaken anders te gaan zien en misschien ook wel te gaan doen.

Thema’s waar ik je bij kan ondersteunen: wat kan ik doen om beter mijn eigen grenzen te bewaken, keuzes te maken en beter met druk en spanning om te gaan? Hoe verbeter ik mijn timemanagement en balans werk/privé? Hoe zorg ik ervoor dat ik vooruit blijf kijken en handelen en me tegelijk goed voel op de plek waar ik nu zit? Wil ik nog wel door in mijn huidige functie of zou ik deze tijd kunnen gebruiken om me voor te bereiden op een volgende stap?

Werkstijl

Van mijn cliënten hoor ik terug dat mijn aanpak op een prettige wijze onderscheidend is. Nuchter en resultaatgericht en ondersteund door een brede vakkennis. Maar ook zeer persoonlijk en betrokken en goed afgestemd op de behoeften van de ander. Ik vind het belangrijk dat jij handvatten aangereikt krijgt die blijvend verandering brengen. Niet alleen in jouw kijk op zaken, maar ook in jouw voelen en daadwerkelijke handelen. Als professional, en als mens, geeft het mij een enorme voldoening om daarin van betekenis te kunnen zijn. En eraan bij te dragen dat jij met plezier naar je werk gaat en jij en je loopbaan zich blijven ontwikkelen.

Mijn beroepsmotto:

‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’. In mijn werk kom ik vaak tegen dat mensen hun eigen krachten niet kennen. Zodra het lukt om die te benoemen, en ook wat nodig is om ze tot hun recht te laten komen, wordt het veel makkelijker om sturing te geven aan leven, leren en werk.

Contact

Tel / app:                    06 – 51 08 57 42

Mail                            caroline@psycholoogencoach.nl

Of eerst via LOC:       info@loc-amsterdam.nl