De workshop van 18 okt 2018 zal helaas door omstandigheden niet kunnen doorgaan. Ingeschreven deelnemers worden benaderd en geattendeerd op een eerst volgende datum.  

Beren uit de weg

Zie je weleens beren op je weg?  Corporatiemedewerker ontmoet beren…. En omarmt ze

Je hebt het op zich naar je zin op je werk, op je afdeling, met je collega’s. En toch… inhoudelijk is je werk niet meer helemaal waar je blij van wordt …en dat gevoel wordt steeds sterker. Al een tijdje. Het knaagt. Het jeukt. Je wil het eigenlijk veranderen. Maar ja, dat stemmetje in je hoofd: ik doe het al zo lang, ik ben te oud om nog te veranderen, ze zitten niet meer op me te wachten, ik hoef niet zo lang meer, ik wil mijn baan niet kwijt, ik weet nu wat ik heb, Hoezo dan, ben toch goed bezig, mijn manager is blij met me….. ZO VEEL BEREN OP JE WEG. Maar je bent niet echt gelukkig!

Wat nou, als blijkt dat allerlei beren op de weg bedacht zijn? Dat je die beren uit de weg kan ruimen? Hoe zou jouw leven er dan uitzien?

Tijdens de inspiratieworkshop Beren uit de weg onder leiding van Wilma Wassenaar maak je kennis met hoe je die beren uit de weg ruimt. Dat kan je gewoon leren. Het principe is simpel: omarm ze en ga ermee op pad. Wilma laat je er concreet een begin mee maken. Je loopt met minimaal één techniek om beren uit de weg te ruimen naar buiten en je hebt een beer aangepakt. Je gaat naar huis met meer zelfvertrouwen, durf en nieuwe inzichten. De opmaat naar hoe werk te doen waar je gelukkig van wordt waar te maken.

Laat niemand je vertellen dat je dit niet kan, ook jijzelf niet…. Laat je inspireren en kom!

Praktische info:

  • Datum: Nog geen nieuwe datum gepland (aanmelden voor de wachtkamer bij de Corporatie-academie)
  • Tijd: 9.30 – 12.30 uur
  • Trainingsduur: 3 uur
  • Financieel: LOC neemt kosten ter waarde van € 75,- incl. btw voor haar rekening.
  • Locatie: LOC – AFWC Derkinderenstraat 20-5 Amsterdam
  • Leverancier: Wilma Wassenaar
  • Meld je aan via je eigen login bij de Corporatieacademie of de academie van je eigen corporatie.